08 205 98 80

               E-pošta: preventiva.vzd@gmail.com

Poletni meseci prehajajo v jesensko obdobje in po dvojni poletni številki Preventivčka vam v prilogi posredujemo novo.Tokrat v njej ne spreglejte obravnave kar treh izjemno pomembnih tematik za vsakega delodajalca.
 
Na področju varnosti in zdravja pri delu smo spregovorili o enem izmed precej stresnih dejavnikov, prisotnih v delovnem okolju - hrupu, ki še zdaleč ni omejen zgolj na proizvodne procese. Za meritve hrupa vam bomo tako v mesecu septembru kot tudi oktobru priznali  kar do 20 % popust.
 
Na področju varstva pred požarom bomo v septembru in oktobru aktivno izvajali usposabljanje odgovornih oseb za gašenje začetnih požarov in izvajanje evakuacije, ki je za delodajalca obvezno. Več informacij v zvezi z usposabljanjem vam bomo tekom meseca še posredovali.
Novost pri nas je tudi ta, da lahko pri nas kupite gasilne aparate različnih velikosti po zelo ugodnih cenah.
 
Ena izmed zagotovo najbolj aktualnih tematik v Sloveniji posega na področje kadrovsko pravnih zadev. Govorimo seveda o delu in zaposlovanju na črno, zato smo se jima v tej številki dodobra posvetili. Ker mnogokrat za svoje delo mnogi nimajo ustrezne pogodbe o zaposlitvi, vam v mesecu septembru nudimo 15 % popust pri pripravi avtorskih in podjemnih pogodb ter pogodb o začasnem in občasnem delu upokojencev in pogodb o poslovodenju.
 
Iz vseh treh področij lahko za vas in vaše zaposlene pripravimo izobraževalne seminarje, kjer bomo tematike temeljito predelali in vam odgovorili na vsa vaša vprašanja! Vsebino seminarja določite vi!
 
Glede na poostren inšpekcijski nadzor v naši regiji vam toplo priporočamo, da imate vso dokumentacijo s področja kadrovsko pravnih zadev ustrezno urejeno, zlasti pa v skladu z zakonodajo, prav tako pa imate sistematično urejeno tudi vso dokumentacijo s področij varnosti in zdravja pri delu ter varstva pred požarom. V kolikor ste pri čemerkoli v dilemi, nas, prosim, kontaktirajte in skupaj bomo zagotovo zadostili vsem predpisanim zahtevam.
 
Glede na aktualnost tematik se vam že vnaprej najlepše zahvaljujemo, če boste e-časopis posredovali tudi vašim sodelavcem, bližnjim, znancem, ..., ki bi jih področja ne le utegnila zanimati, temveč bi jim zbrane informacije in naša strokovna pomoč lahko še kako koristili.
 
Želimo vam prijetno branje ter prijeten in varen (delovni) september!

I Z B E R I   M O D R O,   I Z B E R I   P R E V E N T I V O.

Avtorske pravice ©2013 Preventiva d.o.o. Vse pravice pridržane

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piskotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information